Aktuális | Cikkek | Linkek |   Digiretus.ro
Photoshop Tipp|2016.08.08.
LightRoom|2016.06.15.
Android|2016.05.22.
Photoshop Videó|2016.05.16.
Photoshop Tipp|2016.02.12.

Támogasd a DigiRetust!

 


Reméljük megéri! :)


Adobe Lightroom - Dolgozzunk fel egy Nap fotót!

 


Mostanában volt aktuális a Nap fotózása, hiszen május 9-én volt a Merkúr áthaladás központi csillagunk előtt. Koca asztrofotósként én is próbáltam megörökíteni és a videóban látható lépésekkel dolgoztam fel a félresikerült képet.


Photoshop Touch (Android) - Kreatív színtelenítés (videó)

 


Ha nem elég a szimpla színtelenítés, hanem a világosságát és kontrasztját is állítani szeretnénk a képnek, akkor itt egy gyors megoldás.


Grunge (meggyötört) képhatás (Photoshop Videó Tipp)

szint: könnyű


Szükségünk lesz egy normál fotóra és egy erősen texturált képre, melyek keverésével "meggyötört" képhatást hozunk létre, és egyúttal megismerkedünk az összhatásmódok és az átlátszóság alapjaival.


Derítőfény az árnyékokra Photoshopban

szint: haladó


Ha fotód jórészt túl világos ahhoz, hogy egyszerűen tovább világosítsd, de a főtéma meglehetősen sötét, akkor szükséged lesz egy kis photoshopos derítésre.

 
 
     


Felhasználónév:

Jelszó:

 
 

Milyen képszerkesztő szoftvert használsz leggyakrabban?

Photoshop Elements
GIMP
Paint Shop Pro
más program
nem használok


   Keresés az oldalonPhotoshop Tipp|2010.12.11.

Arcbőr kijelölése II. (CS5+)

szint: haladó


Még pontosabb kijelölés ugyanazon a témán. Haladóknak és időmilliomosoknak!


 
 

Írj be egy kérdéses angol szakkifejezést és megkapod magyar megfelelőjét !


  
 
 

Teljes szótár megtekintése>>>


 

Fórum regisztráció

 

Felhasználónév:
Jelszó:
Megjelenített név:

 

A Fórumba való regisztráció ingyenes és kötelezettség nélküli. A Digiretus.hu nem kíváncsi a személyes adataidra, így bármely néven bejelentkezhetsz, mellyel személyiségi jogokat, illetve a jóízlés szabályait nem sérted. A Fórumba történő regisztrációval a jelentkező egyben az alábbi szabályokat is elfogadja.

A Fórum alapvető szabályai:
- A hozászólásokban kerülendők a trágár szavak, kifejezések, bármely faji/etnikai/vallási csoport elleni verbális kirohanás, valamint egyéb magatartás, mely a hatályos jogszabályok értelmében szabálysértést, vagy bűncselekményt valósít meg !
- A nyitott témák, valamint a hozzászólások lehetőleg az oldal tartalmával (digitális fotózás, képszerkesztés) szorosan vagy érintőlegesen kapcsolatba legyenek hozhatók !

- Kerülendő a nyitott témától szándékosan, vagy sorozatosan eltérő hozzászólások adása, a topikrombolás, az úgynevezett flood, valamint üzleti tevékenység reklámozása.

A Fórum moderált.
A moderátor fenntartja magának a jogot, hogy bármely hozzászólást, témát vagy nick nevet, mely a fenti szabályokat sorozatosan megszegi, indoklás nélkül töröljön. a fórumból
.
 
 

Impresszum
| RSS

© nEtural webdesign 2006.
Az oldalon közölt bárminem kép, hang, írott anyag, valamint grafikai elem szabad felhasználására az oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot. A közölt elemek felhasználása a fenti tulajdonos engedélyéhez kötött !