Luminar AI – Mesterséges Intelligencia a képszerkesztésben

6 500 Ft

Kategória:

Az utóbbi évek egyik nagy durranása volt a szoftvervilágban a Luminar képszerkesztő, és az egyre terjedő mesterséges intelligencia a fotók utómunkájában. Az új változat Luminar AI néven már nevében is eljegyezte magát az új iránnyal.

 

Legyél képben, hol tart most a képszerkesztés! Ismerkedj meg az egyik legelőremutatóbb szerkesztő szoftverrel és tucatnyi eszközével!

Három órás oktató videónkban Peturral együtt beleshetsz a Luminar AI minden fontosabb szegletébe, a szoftver mesterséges intelligenciájának előnyeit és hátrányait is megismerve.

Több mint 3 órás (magyar nyelvű) tartalom.

Mellékelt bónusz videónkat végigkövetve kedvezménnyel vásárolhatod meg a Luminar AI szoftvert, így spórolva ennek az oktató anyagnak az árából.

(A videó a Luminar AI v1.0.1-es változat alapján készült, így az itt tanultak zavartalan nyomon követéséhez legalább ez a változat ajánlott.)

Bemutatkozik a Luminar AI (67 perc)

1 – Mit tud a Luminar AI?  10 perc 20 mp

(A Luminar új színeket vitt a képszerkesztő szoftverek kissé színtelenedő palettájára.
Legfrissebb változata az AI, már nevében is nyíltan felvállalja elkötelezettségét a mesterséges intelligenciával.)

2 – Fotók betöltése és a katalógus 11 perc 23 mp

(Az előző szoftver változat nagy újítása volt a katalógus bevezetése. Itt még átláthatóbb, egyszerűbb formában kerül elő képeink importálása, rendszerezése.)

3 – Template-ek kezelése 7 perc 55 mp

(Az új Luminar mesterséges intelligenciás eszközeinek első vonala a gyári beállításokat, „konzerv kinézeteket” tartalmazó Template rész, melynek működésével ismerkedünk ebben  a videóban.)

4 – Képszerkesztő felület és maszkolás 37 perc 22 mp

(Átnézzük az egyszerűsödött kezelőfelületet és a szintén megújult maszkolási lehetőségeket, amik azért tartalmaznak néhány kiskaput a haladóbb szerkesztési feladatokhoz is.)

Fotószerkesztés intelligensen (71 perc 2 mp)

5 – Intelligencia esszencia – 25 perc 18 mp

(Előkerülnek a mesterséges intelligenciával turbózott alap eszközök, melyekkel a kép alapvető kinézetét befolyásolhatjuk.)

6– Kreatív MI eszközök – 20 perc 45 mp

(Itt még mindig az MI az úr, de már a kreatív effektusokat tartalmazó eszközök terén, ha egy – fűszert szeretnénk hinteni fotónkra.)

7 – Mit kezd a portréval az MI? – 24 perc 59 mp

(Kimondottan az arc és a test retusálására fejlesztett intelligens lehetőségek, melyek között sok újat találunk a Luminarban.)

Egyéb (nem MI) eszközök a Luminar AI-ban (51 perc 20 mp)

8 – Alapvető szerszámosláda – 20 perc 23 mp

(Visszatérünk az esszenciális részhez, ahol nem csak az MI játssza a főszerepet, de találunk itt olyan paneleket is, melyek elengedhetetlenek fotóink szerkesztésében.)

9– További effektusok – 15 perc 3 mp

(A kreatív rész nem intelligens, de attól még érdekes eszközei és használatuk.)

10 – Profi eszközök és az exportálás – 15 perc 54 mp

(Végül a nem MI-n alapuló professzionális eszköztár, néhány olyan lehetőséggel, ami után      az ismertebb szoftverek is csak pisloghatnának…ha tudnának olyat.)

BÓNUSZ – Hogyan szerezheted be a Luminar AI-t kedvezménnyel?

A hozzáférést a fizetést követő 48 órán belül küldöm.

(Ha esetleg késnék, kérlek írj egy emailt a budai.petur@gmail.com email címre, mert irgalmatlan mennyiségű megkeresés érkezik. Köszönöm! ? )