Android: Eye Color Changer

Android: Eye Color Changer

Nem is annyira szemszín változtató szoftver, mint inkább extrém mintázatú kontaktlencsék gyűjteménye.

Ha akarjuk megnézhetjük, hogyan festünk más szemszínnel, de állatszemeket, szivárványszín, vagy akár focilabda mintázatot is felpasszinthatunk. Sok tucat színesebbnél színesebb kontaktlencse, melyek választéka egyelőre nem bővíthető.

Egyszerű és gyorsan felfogható kezelés, átlátható kezelőfelület, mely azonban csak álló képhelyzetben használható. A jó eredményhez szükség lesz egy jó portréfotóra is, tehát a sötét szobában elkattintott szelfivel kétesélyes a dolog. Mondjuk a végeredmény nem egy Photoshop, de telefon képernyőn azért hihető, és nem akkora meló.

Android: Eye Color Changer 1.

Mennyibe kerül? – ingyenes.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fs.eye.color.changer

Mérete? – 15 MByte

Reklám fertőzöttség? – Közepes. Megnyitásnál, mentésnél reklámoldal, amúgy diszkrét kis matrica a jutalmunk a főoldalon.

Mit tud? – Egy oldalsó csúszkával állíthatjuk a kiválasztott szemlencse mintázat vagy szín erősségét, és elég részletesen beállítható az írisz mérete, valamint a szemhéjak csukottsága is, de akár a kép nézetének nagyítása is lehetséges két ujjal. Az is megszabható hogy csak a bal vagy jobb szem változzon, de sajnos mindkettőbe nem tehetünk eltérő mintázatú lencsét, csak egyformát.

Kinek ajánljuk? – Saját kinézetükkel örök hadilábon állókkal, vagy aki el akar tölteni 3 percet azzal, hogy miként nézne ki lila, vagy macska szemekkel.

Jól néz ki? – Világos, átlátható, azonnal egyértelmű kezelőfelület. Szépnek nem mondanám, inkább divatosan mindennapi.

Milyen nehéz kezelni? – **

Szerintünk ennyit ér: ***

Budai Petur

Android: Eye Color Changer 2.

Android: Eye Color Changer 3.

Android: Eye Color Changer 4.

Android: Eye Color Changer 5.

Android: Eye Color Changer 6.

Android: Eye Color Changer 7.

Android: Eye Color Changer

 

 

Portréfotózás alapjai banner