Photoshop for web – A képszerkesztés előszobája

15 990 Ft

Átfogó, 5 és fél órás tanfolyamomban megismerheted miért lehet szükség a PS for web használatára és arra is válaszokat kapsz, hogyan használhatod azt.

Cikkszám: 9096 Kategória:

A Photoshop már a weben is elérhető, de nem az eddigi nagyon lebutított formában, hanem egy igen sok funkciót adó, átgondolt kezelőfelülettel. Alkalmas tehát arra, hogy félbehagyott képszerkesztő projektünket bárhol és szinte bármilyen eszközzel folytassuk.

 

Átfogó, 5 és fél órás tanfolyamomban megismerheted miért lehet szükség a PS for web használatára és arra is válaszokat kapsz, hogyan használhatod azt.

A videó anyag jó ugródeszka lehet a Photoshopppal most ismerkedő kezdők számára is, hiszen minden lényeges képszekesztési eszköz megtalálhatü itt is, és innen már tényleg csak egy ugrás a „nagy” Photoshoppal való munka. Nem is olyan hatalmas ugrás.

Tartalom:

 1. – Bevezetés, előnyök és hátrányok – 4 perc 32 mp
  Ebben a részben megismerheted miért is van szükség a Photoshop for web szoftverre, miért érdemes használni az asztali Photoshop mellett, vagy helyett?
 2. – Megnyitás, használat a „nagy” Photoshoppal – 15 perc 50 mp
  Hogyan érheted el az online Photoshopot, és hogyan kombinálhatod a számítógépedre telepített változatával, mely szinte korlátlan hozzáférést jelent majd képeidhez.
 3. – Menü, az egyetlen – 64 perc 11 mp
  Megismerheted a szoftver egyetlen menüjét, melybe rengeteg hasznos funkciót sűrítettek.
 4. – Ismerkedés a munkafelülettel – 27 perc 11 mp
  Végiglépkedünk a PS for web munkafelületének minden zegén és zugán, így megismerheted mit hol találsz.
 5. – Mit rejt az eszköztár (I. rész) – 45 perc 36 mp
  Bemutatom az eszköztár minden elemét, így az is kederül mennyire hasonló a már jól ismert Photoshopos változathoz…és mennyire nem.
 6. – Camera RAW panel – 25 perc 44 mp
  Az eszközök között egy külön képfeldolgozó panel is megbújik, a megszokott Camera RAW funkciókkal, igaz, kicsit szerényebb kivitelben.
 7. – Mit rejt az eszköztár (II. rész) – 59 perc 48 mp
  Folytatjuk az eszközök felderítését. Egy sem maradhat ki!
 8. – Mindent a rétegekről – 58 perc 54 mp
  Belemerülünk a Photoshop for web rétegkezelésébe az alapoktól egészen a haladó szintig. Közben az is kiderül, hogy majdnem minden megoldható itt is, amit a „nagy” Photoshopban már megszoktál.
 9. – Fel a maszkot! – 36 perc 20 mp
  És ha már a rétegeknél tartunk, akkor elő a maszkokat, hiszen az online PS ezen a téren sem kispályás.

 Kezdő fotósoknak

Online nézhető

Korlátlan hozzáférés

 Annyiszor nézed meg, ahányszor akarod

Lépésről-lépésre

A videókat online nézheted, amihez korlátlan hozzáférést kapsz a fizetést követő 48 órán belül.

(Ha esetleg késnék, kérlek írj egy emailt a budai.petur@gmail.com email címre, mert irgalmatlan mennyiségű megkeresés érkezik. Köszönöm! ? )