A Retus Frekvenciája – a képretusálás egyik legfejlettebb módszere

6 600 Ft

A képretusálás egyik legfejlettebb módszere a fotó frekvenciáinak szétválasztása, ami csak elsőre hangzik mélyen tudományosnak.

Cikkszám: 6529 Kategória:

A képretusálás egyik legfejlettebb módszere a fotó frekvenciáinak szétválasztása, ami csak elsőre hangzik mélyen tudományosnak. Ebből a videóból megismerheted mennyire egyszerű, de alaposan körüljárva a témát felfedem problémáit is, és megpróbálok megoldást találni rájuk.

Szóval Frekvencia Elkülönítés technika töviről-hegyire.

A videó végére akár kezdőként is egy igazi profi portréjavító technikával leszel gazdagabb, és Photoshop tudásoddal mindenkit elkápráztathatsz A videó anyag mellé a benne szereplő képfájlokat is mellékeltük, így vele együtt próbálhatod ki az ott tanultakat, valamint megtalálod az elkészített Photoshop actionöket is.

Tartalom:

01. (Bevezető) … melyben majdnem fizika órát tartok, de aztán mégsem, viszont kiderül, hogy mi köze a frekvenciának a fotókhoz (4:44 perc)

02. (Fapados változat) … melyben megismerheted a módszer legegyszerűbb változatát és egyben azt is, hogy mire jó (21:44 perc)

03. (Mindenki így csinálja) … melyben bemutatom a klasszikus verziót, ahogy a legtöbben mutatják és csinálják a frekvencia elkülönítést (22:14 perc)

04. (Másik mosószer) … melyben kiderül, hogy a klasszikus elmosó eszköz nem is olyan jó, de van helyette másik (7:30 perc)

05. (Egyéb lehetőségek) … melyben tovább finomítjuk az ismert technikát (17:01 perc)

06. (Jobbnál is jobb) … melyben rájövünk, hogy a korábbi jobb módszer sem a legjobb, de gyorsan kiderül, hogy melyik az (5:15 perc)

07. (Irány a tökéletesség) … melyben napvilágra kerül, hogy nem csak mosni lehet így (12:12 perc)

08. (Extrém példa) … melyben az eddig tanultakat használjuk egy első látásra nehéz arcretus példán (9:51 perc)

09. (Variációk élesítésre) … melyben felfedem a technika újabb arcát….öö, benne van a címben: élesítésre is jó (10:18 perc)

10. (Plusz réteg sosem árt) … melyben egy újabb frekvencia réteget készítünk és rájövünk, hogy ez nem csak az időnk elfecsérlésére jó, hanem tényleg működik (10:40 perc)

+EXTRA 1: Húzzunk bele! … melyben a monoton lépéseket gyorsító actiont készítünk

+EXTRA 2: (Majdnem) elengedett kézzel … melyben egy újabb action születik, (majdnem) teljesen automatikus munkamenethez.

Megj: A videók mellékletei között megtalálod az Extra1 és 2 videóban elkészített action-öket, valamint a 3-rétegű frekvencia elkülönítés actiönjét is. A videókhoz a bennük szereplő összes példafotót is mellékeltük.

A hozzáférést a fizetést követő 48 órán belül küldöm.

(Ha esetleg késnék, kérlek írj egy emailt a budai.petur@gmail.com email címre, mert irgalmatlan mennyiségű megkeresés érkezik. Köszönöm! ? )