Sale!

Photoshop Mesterkurzus 1. RÉSZ

5 600 Ft

Ha kisujjadban van, amit a Photoshop 1×1 videó tanfolyamomban megtanultál, folytasd a szoftverrel való ismerkedést ezzel az anyaggal.

Cikkszám: 9665 Kategória:

Most aztán fejest ugrunk a Photoshopba, bár az első részben még csak néhány bemelegítő gyakorlatot végzünk. Ha úgy érzed kisujjadban van, amit a Photoshop 1×1 videó tanfolyamomban megtanultál, folytasd a szoftverrel való ismerkedést ezzel az anyaggal! Több részen keresztül tekintünk le együtt a Photoshop mélyére, melyből most a bejelentkező részt szerezheted meg.

Ebben az epizódban megtanulhatod, hogyan szabd sajátoddá a képszerkesztő szoftvert, miben segíthetnek neked az actionök és  fotód csoportos feldolgozásának lehetőségeiről is új infókat szerezhetsz.

Több mint 2 órás, magyar nyelvű videó tanfolyamunk egy későbbi sorozat első része.

Tartalom:

 1. Beköszönés (2 perc 18 mp)
 2. Saját munkafelület (9 perc 4 mp)
  Ebben a részben saját igényeinkhez alakítjuk a szoftver panaljeit és munkasávjait.
 3. Felület opciók (12 perc 41 mp)
  Ebben a részben a Photoshop kinézetének részletes beállításait mutaom meg.
 4. Eszköz és kinézeti beállítások (22 perc 2 mp)
  Ebben a részben a képablak és a munkanézetek beállításait taglalom, de szóba kerül a különféle eszközök személyre szabása is.
 5. Gyorsbillentyűk és menük (22 perc 9 mp)
  Ebben a részben megnézzük, hogyan menthetsz saját gyorsbillentyű parancsokat, jelentősen gyorsítva a Photoshoppal való munkát, illetve teljesen igényeidre szabhatod bármelyik menüjét is.
 6. Actionök mélyebben (39 perc 8 mp)
  Ebben a részben vár miunket az Actionök kezelésének mélye, olyan opciókkal, melyek segítségével összetett feldolgozási lépéssorokat állíthatsz össze.
 7. Kötegelt feldolgozás (29 perc 20 mp)
  Ebben a részben kiderül mihez kezdhetsz ha több képet szeretnél minél gyorsabban egyszerre feldolgozni, és ehhez milyen jó és még jobb eszközöket kínál a Photoshop.

Össz játékidő: 2 óra 15 perc

A videóban elhangzottak követéséhez angol nyelvű Photoshop CC 2024 szoftver ajánlott, de nagy része a szoftver korábbi változataival is elvégezhető.

A videókat online nézheted, amihez korlátlan hozzáférést kapsz a fizetést követő 48 órán belül.

 

(Ha esetleg késnék, kérlek írj egy emailt a budai.petur@gmail.com email címre, mert irgalmatlan mennyiségű megkeresés érkezik. Köszönöm! ? )